Over onze partners

Samen met onze partners hebben wij één doel. Zoveel mogelijk huizen in Nederland verduurzamen.

Energiezuinig wonen levert veel voordeel op, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Zo dragen energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen of een warmtepomp bij aan een verminderd energieverbruik, een lagere energierekening, maar ook aan een hogere woningwaarde. Toch kan het soms lastig zijn om te bepalen welke aanpassingen bij jouw situatie passen. Daarom helpen wij je graag!

Dit doen wij door middel van onafhankelijke informatie en advies. Ben jij ook benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Ontdek wat een duurzaam huis jou oplevert!

Energie in Huis

Energie in Huis heeft als doel alle woningen in Nederland energiezuinig maken door energiezuinige producten, financiering en subsidie slim te combineren. Daardoor wordt het voor jou eenvoudiger én financieel aantrekkelijker. Voor hetzelfde geld bespaar je flink op je energierekening.

Milieu Centraal

Milieu Centraal is de praktische gids voor duurzame tips en adviezen. Hoe kan ik in mijn vloer isoleren en wat bespaar ik dan? Wat is een klimaatvriendelijk gerecht? Hoe groot is de impact van vliegen? Waar laat ik een oude videoband? Met Milieu Centraal ontdek je wat je zelf kunt doen, en hoe je dat aanpakt.

Altum AI

Altum AI gelooft dat de juiste beslissingen datagedreven zijn. Ze helpen hun klanten om hun beslissingen datagedreven te maken door het delen van vastgoeddata en -inzichten en adviseren hoe deze op de juiste manier toegepast kunnen worden.

Vandebron

Vandebron heeft een duidelijk doel: zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie in Nederland. Dit doen ze door alleen energie aan te bieden die echt groen en lokaal opgewekt is. Samen delen Powerly en Vandebron de missie om zoveel mogelijk huishoudens in Nederland te verduurzamen.