Partners

Wij werken samen met een landelijk dekkend netwerk van installateurs. Kan iedere installateur zomaar deel uit maken van dit netwerk? Zeker niet. De installateurs zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van ervaringen van consumenten, de kwaliteit die ze leveren en een eerlijke prijs die ze vragen. Wij maken afspraken over de kwaliteit, de garantie en de prijs. Zo zorgen we ervoor dat jij de beste service geleverd krijgt.

Voorstander van de bekende collectiviteitsacties zijn wij niet vanwege de beperkte keuze. Iedere situatie is uniek en daarom zijn keuzemogelijkheden noodzakelijk. Toch zijn er ook een aantal voordelen zoals snellere installatie en kwaliteitsvoordeel. En deze voordelen zie je bij ons dan ook terug. Aangezien de installateur meerdere klanten via ons binnenkrijgt zijn ze extra gemotiveerd om goede kwaliteit te leveren. Via ons ben je onderdeel van een netwerk en daardoor vaak interessanter voor de installateur dan als je hen rechtstreeks benadert. Daarnaast is de prijs lager of gelijk aan de prijs die de installateur zelf vraagt.

Dankzij de selectie van Powerly weet jij zeker dat je te maken krijgt met installateurs die je garantie en kwaliteit bieden. Mocht er iets niet voldoen aan de verwachting dan helpen wij daarbij. Zodat jij snel weer kan genieten van je duurzame woning.