Over Powerly

Powerly gelooft dat wij samen het verduurzamen van jouw woning toegankelijk, betaalbaar en gemakkelijk kunnen maken!

NN Group Nationale Nederlanden zet zich in om haar klanten te helpen bij het organiseren van hun financiële toekomst. Onderdeel hiervan is het omgaan met de inkomsten en uitgaven van het huishouden.

Duurzaamheid is voor iedereen in Nederland een belangrijk thema en ook een belangrijk onderdeel van de maandelijkse vaste lasten.

Door deze twee thema’s aan elkaar te koppelen, hopen we onze klanten handvatten te bieden om de energierekening drastisch te verlagen. En dan op een manier die zo goed mogelijk past bij jouw situatie. Daarom hebben we Powerly ontwikkeld.

Energiezuinig wonen levert veel voordeel op, zowel voor het milieu als voor je portemonnee. Zo dragen energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen of een warmtepomp bij aan een verminderd energieverbruik, een lagere energierekening, maar ook aan een hogere woningwaarde. Toch kan het soms lastig zijn om te bepalen welke aanpassingen bij jouw situatie passen. Daarom helpen wij je graag!

Dit doen wij door middel van onafhankelijke informatie en advies. Ben jij ook benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Ontdek wat een duurzaam huis jou oplevert!

about-powerly-img

Onze principes

another advantage item
Transparant

Wij zijn eerlijk over de mogelijkheden en geven onafhankelijk advies. Dat betekent dat wij soms ook adviseren om niet te kiezen voor een specifieke duurzame maatregel als dat in jouw situatie beter is.

another advantage item
Gemakkelijk

Wij geven met de woningcheck een eenvoudig overzicht van de mogelijkheden voor jouw woning. Daarnaast zorgen we ervoor dat je alles op een plek kunt regelen en communiceren we duidelijk en proactief.

another advantage item
Duurzaam

Wij handelen met het oog op de toekomst. Samen willen we zorgen voor een betere wereld en dit doen we door Nederlandse woningeigenaren te helpen met het verduurzamen van hun woning.

Verduur-samen

Energiezuinig wonen levert veel voordeel op, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Zo dragen energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen of een warmtepomp bij aan een verminderd energieverbruik, een lagere energierekening, maar ook aan een hogere woningwaarde. Toch kan het soms lastig zijn om te bepalen welke aanpassingen bij jouw situatie passen. Daarom helpen wij je graag!

nn-logoenergie-in-huis-imgenergie-in-huis-imgaltum-logo

De partners van Powerly

Powerly heeft één doel: zoveel mogelijk huizen in Nederland verduurzamen. Daarom hebben wij partners gezocht die ons hierbij helpen met gevalideerde kennis en deskundig advies. Samen gaan we de uitdaging aan!

Maak kennis met onze partners