Index page hero image

Powerly, jouw hulp bij oriëntatie tot installatie én daarna

 • Onafhankelijk advies

 • Scherpe offertes van betrouwbare partners

 • Persoonlijke begeleiding in het hele proces

Bekijk onze diensten

Ontdek de meest passende duurzame maatregelen voor jouw huis

Powerly users

38.874 mensen gingen je voor


Of plan direct een gratis adviesgesprek

In een telefonisch gesprek van 15 minuten beantwoorden we al je vragen rondom het verduurzamen van je woning.

starstarstarstarno star
Client Review

Nick, Zeist

“Goed stapsgewijs geholpen, concrete vervolgstappen en heb ervan geleerd!”

Verduurzamen via Powerly

Bij Powerly ben je zeker van duurzame mogelijkheden passend bij jouw situatie en wensen. Je ontvangt een persoonlijk verduurzamingsplan en advies en begeleiding tijdens het hele verduurzamingstraject. Maak je geen zorgen meer over verwarrende of te technische informatie. Wij helpen je en leggen je het in begrijpbare taal uit.

Je ontvangt scherpe vrijblijvende offertes van betrouwbare partners. Deze gecertificeerde partners zijn geselecteerd via een speciaal selectieproces op basis van betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en klantervaringen. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze installatie.

 • Onafhankelijk advies van een bouwkundig expert

 • Scherpe vrijblijvende offertes van betrouwbare partners

 • Persoonlijke begeleiding van orientatie tot installatie én daarna

Waar Powerly je mee helpt

Stap 1

Doe de online woningcheck

Gratis

Vul in de woningcheck gegevens in over je woning en woonsituatie. Onze software berekent welke duurzame mogelijkheden bij jouw huis passen, en geeft globaal inzicht in de kosten , maandelijkse kostenbesparing, CO2 besparing en terugverdientijd. Dit is een algemene indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.


Doe de woningcheck

Daarna plan je een gratis adviesgesprek in met een van onze energie-adviseurs. In dit telefoongesprek bespreken we welke maatregelen geschikt zijn (en welke niet), bepalen we de beste volgorde en analyseren we de plaatsingsmogelijkheden. Mocht je specifieke vragen hebben, dan kunnen we die ook beantwoorden. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten.


Plan je adviesgesprek

Voor wie serieus overweegt te verduurzamen, is de volgende stap het Compleet Advies. Hierbij krijg je advies van een bouwkundig expert. Samen doorlopen jullie de hele woning (telefonisch of via video bellen), om een totaal beeld van je woning te krijgen en te kijken welke maatregelen daadwerkelijk mogelijk zijn. 


We bieden inzicht in investerings- en besparingsmogelijkheden, maken een besparingsplan en (indien gewenst) een legplan voor zonnepanelen. Verder berekenen we welke subsidies je kunt aanvragen (en helpen je daar ook bij). Kortom: we helpen je bij het maken van de beste keuzes voor jouw specifieke situatie.


Nu we tijdens het uitgebreid advies de maatregelen bepaald hebben, kunnen we offertes voor je aanvragen bij de door ons zorgvuldig geselecteerde aanbieders. Ons netwerk bestaat uit gecertificeerde en erkende installateurs met een goede prijs-kwaliteit verhouding en tevreden klanten.

Op basis van de gekozen maatregel(en) selecteren we samen de juiste aanbieder en vragen de offerte(s) op. Dit is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Daarnaast helpen we je de offerte(s) te begrijpen en vergelijken. Mocht je al offertes van andere aanbieders hebben, kunnen we die uiteraard ook meenemen in onze analyse.


Wanneer je akkoord gaat met de offerte(s) of de indicatie zorgen wij ervoor dat de aanbieder contact met je op neemt. Samen plannen jullie een moment voor de schouw en/of installatie. Verder ontvang je ondersteuning & begeleiding tijdens het hele installatie-traject. Zo bemiddelen wij bijvoorbeeld als zich een onverhoopt conflict voordoet bij de installatie. Zo hoef jij je nergens meer zorgen over te maken.


Alles is geïnstalleerd, je woning is comfortabeler en je energierekening lager. Tijd om te genieten!


Ebook

Duurzame mogelijkheden waar wij je over adviseren

Duurzaam wonen doe je zo

Veelgestelde vragen

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden om energie te besparen. Van het vervangen van je lampen door ledlampen of het plakken van radiatorfolie tot het installeren van een warmtepomp of zonnepanelen. Hier vind je een overzicht van de ‘grotere’ energiebesparende mogelijkheden en hier lees je meer over snelle energie bespaartips. 

Met de woningcheck geven we op basis van de openbare gegevens over je woning en de door jou ingevulde informatie een eerste indicatie van je mogelijkheden. Op basis van het energielabel en type woning kun je bijvoorbeeld afleiden of de isolatie van de woning matig of goed is. We maken hierbij gebruik van berekeningen van onze partner AltumAI. Omdat elke situatie uniek is, bespreekt onze energie-expert tijdens een gratis adviesgesprek samen met jou je unieke situatie en wensen. Zo krijg je daadwerkelijk een betrouwbaar inzicht in je mogelijkheden.  

In eerste instantie niet. Onze energie-expert bespreekt samen met jou de mogelijkheden van je woning op afstand. Soms wordt er aan je gevraagd om een foto aan te leveren of wat extra informatie op te sturen. Op basis van het telefonisch gesprek en de eventueel extra aangeleverde informatie heeft de energie-expert een goed beeld over je mogelijkheden en kunnen er offertes worden opgevraagd bij verschillende installateurs. Wanneer je akkoord gaat met een van de offertes komt de installateur bij je langs om te kijken of er geen afwijkingen zijn. Mocht de expert toch iets over het hoofd hebben gezien en komen er onvoorziene kosten bij dan past de installateur dit aan op de offerte. Aan jou dan opnieuw de keuze om akkoord te gaan of niet. 

Ja zeker! Lees hier meer over de subsidiemogelijkheden.

Dit gratis adviesgesprek duurt ongeveer 15 minuten. Aan de hand van de door jouw ingevulde woongegevens, krijg je:

 • Inzicht en uitleg over je mogelijkheden

 • Inzicht in je stappenplan aan de hand van de trias energetica

 • Indicatie van de kosten

 • Eerste analyse van de plaatsingsmogelijkheden

 • Inzicht in doorlooptijd installatieproces

 • Uitleg over beschikbare subsidies

Powerly is niet gebonden aan specifieke installateurs of partijen en heeft geen voorkeur voor een bepaald merk of fabrikant. Iedere situatie is uniek en dat betekent dat een specifiek type zonnepaneel of warmtepomp voor jou de beste keuze kan zijn maar voor iemand anders niet. Daarom kijken we per situatie wat het best past. Onafhankelijkheid is daarbij onmisbaar.

Wij staan elke werkdag tussen 09.00 en 18.00 voor je klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier of plan een gratis adviesgesprek.