Verduurzamen met Powerly

Powerly is een onafhankelijke partij. Wij hebben geen eigen installateurs in dienst, maar hebben zorgvuldig de beste installatiepartners geselecteerd. We letten bij deze selectie op kwaliteit, prijs, ervaringen van andere klanten en transparantie. Door ons schaalvoordeel hebben we voordelige prijzen kunnen afspreken met deze partners. Onze prijzen zijn inclusief installatiekosten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over kleine lettertjes en verborgen kosten.

1. Online woningcheck

2. Adviesgesprek

Basis Advies

| gratis

3. Uitgebreid advies

4. Offertes

5. Uitvoeren

Compleet Advies | € 249,-

Basis Advies

| | gratis


Online woningcheck

Vul in de woningcheck gegevens in over je woning en woonsituatie. Op basis van deze gegevens berekent onze software welke duurzame mogelijkheden bij jouw huis passen, en geeft globaal inzicht in de kosten, maandelijkse kostenbesparing, CO2 besparing en terugverdientijd.

Gratis adviesgesprek

 • Inzicht en uitleg over je mogelijkheden

 • Volgordelijkheid van de maatregelen bepalen volgens de trias energetica

 • Indicatie van de kosten

 • Analyse plaatsingsmogelijkheden

 • Doorlooptijd installatieproces

Compleet Advies

| € 249,-


Uitgebreid advies

Onze bouwkundig expert doet een digitale woningopname, en geeft op basis hiervan uitgebreid advies. Dit gesprek duurt ongeveer een uur.

 • Samen een persoonlijk verduurzamingsplan opstellen

 • Rendementsberekeningen maken

 • Legplan maken (bij plaatsing zonnepanelen)

 • Besparingsplan maken

 • Subsidies berekenen

Offertes

We vragen vrijblijvende, scherpe offerte(s) aan bij onze betrouwbare partners. Als we alle offertes van onze partners hebben ontvangen, plannen we een vervolggesprek in. In dit vervolggesprek analyseren we samen de offertes.

 • Ontvang scherpe offertes van onze betrouwbare partners

 • We analysen samen de offertes

 • Berekenen en helpen je met de aanvraag van de juiste subsidies

 • Uitleg bij al je vragen

Uitvoeren

We bieden je begeleiding en ondersteuning voor, tijdens en na de installatie.

 • We faciliteren contact met de installateur

 • Maken technische informatie begrijpelijk

 • En mocht er onverhoopt iets mis gaan, lossen we het samen op

6. Tijd om te genieten van je duurzame woning!

Terugverdienen!

Onze klanten over verduurzamen met Powerly

Over Powerly

De roots

Powerly is gestart als initiatief binnen Nationale-Nederlanden. Nationale-Nederlanden helpt haar klanten met de meest belangrijke zaken in het leven. Klimaatverandering is er daar een van. Om klimaatverandering tegen te gaan moet de CO2-uitstoot omlaag. Dit bereik je onder meer door woningen te verduurzamen. Een heel goed idee vinden wij, maar hoe weet je als woningeigenaar waar je moet beginnen, welke opties voor jou het beste zijn en welke bedrijven zijn betrouwbaar? Allemaal vragen die Arlo, onze oprichter, zich afvroeg toen hij zijn net gekochte woning ging verduurzamen. En Arlo is vast niet de enige. Zo is Powerly ontstaan, een beetje vanuit Nationale-Nederlanden en grotendeels door eigen ervaring.

Onze missie

Zo veel mogelijk Nederlanders aan het verduurzamen krijgen waardoor we uiteindelijk de energietransitie in Nederland op gang helpen. En dat op een eerlijke manier. Verduurzamen hoeft niet moeilijk te zijn zolang je maar de juiste hulp krijgt. Wij helpen je met het vinden van de slimste duurzame keuzes passend bij jouw situatie en doelstelling. Of het nu gaat om geld besparen of je CO2-uitstoot verminderen.

Het verduurzamen van je woning is maatwerk. Daar past een onafhankelijke partij bij. Wij werken samen met een landelijk dekkend netwerk van installateurs. Door afspraken te maken met de installateurs over kwaliteit en eerlijke prijzen heb jij de garantie van de beste duurzame oplossingen.

Wat je krijgt bij Powerly

Onafhankelijk en eerlijk advies

Alleen door onafhankelijk te zijn kunnen we de beste oplossingen voor iedere unieke woonsituatie bieden. Wanneer bepaalde oplossingen niet geschikt zijn voor je woning zeggen we dat gewoon. Ook bespreken we altijd de alternatieven met je zodat je zelf een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Voor elke maatregel een installateur met expertise

Wij hebben een breed netwerk van installateurs in heel Nederland. De installateurs zijn geselecteerd op basis van de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs en de ervaring van consumenten. Voor elke maatregel hebben we een installateur met expertise gekozen: de beste zonnepanelen installateur die we konden vinden, een voor warmtepompen, een voor isolatiemaatregelen en een voor sedumdaken. De meeste installatiepartners opereren landelijk. Lees hier meer over onze partners.

Maatwerk met een collectief randje

De installateurs krijgen via ons meerdere klanten binnen waardoor we sterker staan dan jij alleen. Zo heeft de installateur een extra prikkel om goede kwaliteit te leveren voor klanten die via ons platform komen. De installateurs zijn geselecteerd op basis van de garantie, kwaliteit en prijs. Mocht je tijdens of na de installatie niet tevreden zijn, dan helpen we je om dit met de installateur op te lossen.

Beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Zowel voor jou als voor de installateur. Op deze manier betaal jij niet te veel en staat de installateur niet onder druk om zijn werk sneller of goedkoper te moeten doen waardoor de kwaliteit van je duurzame maatregel in gevaar komt.

Hulp tijdens het hele verduurzamingsproces

Tijdens het hele traject staan wij voor je klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven. Ook na de installatie van de duurzame maatregelen en voor eventuele vervolgtrajecten. Daarnaast blijven we je informeren met interessante tips en aanbiedingen om te profiteren van ons maatwerk met een collectief randje. 

Neem contact met ons op via het contactformulier of plan een gratis adviesgesprek.