Eerlijk over jouw verduurzaming

Je CO2 uitstoot verminderen? Besparen op je energierekening? Of een beter wooncomfort? Powerly helpt je met het verduurzamen van jouw woning. Of het nu gaat om het verbeteren van je isolatie of het plaatsen van een warmtepomp, wij staan voor je klaar.

Via Powerly ontdek je eenvoudig welke energiebesparende mogelijkheden bij jouw woning passen. Wil je alles in één keer laten doen? Of stapje voor stapje verduurzamen? Jij kiest wat bij jou past met een beetje hulp van onze energie-experts.

Doe de woningcheck op powerly.nl om te kijken welke energiebespaarkansen er zijn voor jouw woning. Achter de schermen zijn wij continu bezig om de woningcheck verder te ontwikkelen en beter te maken om het verduurzamen van jouw woning zo makkelijk mogelijk te maken.

another advantage item
Eerlijk over jouw mogelijkheden

Wij geven advies over jouw duurzame mogelijkheden. Zijn er bespaarkansen die niet zo gunstig zijn? Ook dat geven wij aan. Zo heb je altijd eerlijk advies.

another advantage item
Onafhankelijke dienstverlening

Een onafhankelijke gecertificeerde energieprestatie-adviseur komt jouw woning analyseren.

another advantage item
Slimme tools, duidelijk inzicht

De stijging van je woningwaarde, het wooncomfort, de verbetering van je energielabel en de daling van je CO2 uitstoot. Dit alles berekenen wij met onze slimme tools.

Powerly en Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden

In eerste instantie een beetje vreemd. Uiteindelijk vrij logisch. NN helpt haar klanten met de meest belangrijke dingen in het leven. En klimaatverandering is er daar een van. De opwarming van de aarde, zwaardere stormen en hittegolven. Oorzaak? Grotendeels de te hoge CO2 uitstoot. Die moet naar beneden. Oplossing? Door meer gebruik te maken van natuurlijke energiebronnen zoals zon- en windenergie. En dan de vraag: hoe kan NN daar aan bijdragen? En toen ontstond Powerly.

De partners van Powerly

Powerly heeft één doel: zoveel mogelijk huizen in Nederland verduurzamen. Daarom hebben wij partners gezocht die ons hierbij helpen met gevalideerde kennis en deskundig advies. Samen gaan we de uitdaging aan!

Energie in Huismilieu centraalAltum AIVandebron